MigAid SOS Ukraine

Segíthetünk?

Segíthetünk?

SOS Ukraine - Madridi Street Shelter

Hol fogok aludni? – ingyenes vagy olcsó szállás lehetőségek rövid távra

Ha gyors és olcsó szálláslehetőséget keresel Magyarországon, itt megmutatjuk, hol találhatsz ilyet és hol érdemes keresned.

Ingyenes szállások

  • Migration Aid Madridi menekültszálló

A Migration Aid szállásának elfoglalásához szükség van a továbbutazást biztosító jegyre, de itt akár 4 éjszakát is eltölthetsz. A Madridi úton elsősorban nőket és gyermekeket fogadnak.

Cím: Budapest XIII., Madridi utca 7-9.

Elérhetőség: madridi@migaid.org és Migration Aid Madridi úti Menekültszálló.

  • Migration Aid Győri menekültszállás

A Migration Aid győri menekültszállásán elég bemutatni a személyes okmányokat (személyi igazolvány, útlevél, születési anyakönyvi kivonat), és itt hosszabban is lehet maradni.

Elérhetőség: gyor@migaid.org és Migration Aid Győri menekültszálló

  • Felajánlások magánszemélyektől

A shelterukr.com adatbázisában felajánlások közül lehet böngészni. Itt magánszemélyek kínálnak ideiglenes szállást rövidebb és hosszabb távra az ország egész területén. Emellett a Segítségnyújtás/Допомога українцям csoportban lehet segítséget kérni, általában megoldják a családok elszállásolását rövid távon.

Olcsó rövidtávú szállások

Magyarországon személyes okmányok szükségesek a szállásfoglaláshoz- és elfoglaláshoz (személyi igazolvány vagy útlevél vagy születési anyakönyvi kivonat).

A legnépszerűbb szálláskereső platformok, amelyeken hosteleket és olcsóbb apartmanokat is találhatsz a következők: Booking, Airbnb, Szállás.hu. Mindhárom esetében van letölthető applikáció.

A cikkben megjelenő információkat ellenőriztük, azonban nem feltétlenül érvényesek minden speciális, egyedi esetben! Kérdés esetén keress bennünket az alábbi elérhetőségeinken.

+36 30 299 4030

sos@migaid.org

telegram.com/migaid.sos

+36 30 299 4030

sos@migaid.org

telegram.com/migaid.sos

+36 30 299 4030

sos@migaid.org

telegram.com/migaid.sos