2023. december 1., péntek

Kapcsolódó oldalak:Alpakaland.hu

 

kövess minket:

A Migration Aid mindennapi szuperhősei

Migration Aid – Szuperhős vagyok

Éjjel-nappal, több mint 600 napja teszünk azért, hogy biztonságot adjunk az ukrán-orosz háború elől Magyarországra menekülőknek. Két menekültszálló Budapesten és Győrben, a gyerekek oktatását segítő projekt, állat-asszisztált terápia, információ szolgáltatás a menekülteknek.

Az egyesületünk 2022-ben 500 millió Ft-nyi támogatást és adományt kapott, amit 100%-ban az ukrán menekültek megsegítésére fordítottunk. Sok önkéntesünk az első napok óta velünk van, és 600 napon keresztül tenni, cselekedni, adni – ehhez már szinte szuperképességek kellenek. 

Folyamatosan reményt adni a reménytelenségben az egyik legnagyobb kihívás számunkra. Megállás pedig nincs, a háborúnak még mindig nem látszik a vége. Így hát belevágunk a legújabb kampányunkba, amellyel egyszerre ünnepeljük magunkat, a segítőket, és mindenkit, aki bizalmat szavaz nekünk támogatóként. A “Szuperhős vagyok” kampányunk jelképei az alpakáink, akik hűséges állati segítőként kapcsolódtak be a Migration Aid életébe.

Mindenféle szuper ajándékkal készültünk nektek, amivel kimutathatjátok, hogy ti is a szuperhősök közösségéhez tartoztok. Töltsétek le az ajándék katalógusunkat, válasszátok ki a számotokra legszimpatikusabb üzenetet és tárgyat, és segítsétek a támogatásokkal a Migration Aid munkásságát.

Facebook
Telegram
Twitter
Email